Booking-Logo-PNG
Enastående
Enastående
@Katarina Recenserades: 13 juli 2021
Läs mer
Charmigt hus i centrum och mycket god frukost. Gott att kunna ta kaffe, the en liten godisbit eller ett äpple när man ville, nere i den mycket fina lilla gemensamma soffhörnan. Fin innergård att äta frukost eller fika på. Fanns många bra detaljer för bekvämligheten på rummet, fast det inte var stort. - Lite brant trappa upp om man har svårt att gå, men det gjorde inte oss något.
Underbart!!!
Underbart!!!
@Kerstin Recenserades: 25 december 2021
Läs mer
En härlig upplevelse av komfort, service och smakfull inredning. Underbar frukost med hembakat bröd och egen gjord musli. Kommer att rekommendera Bäckagården till vänner och bekanta. MVH jättenöjda gäster.
Absolut ystad bästa hotell!
Absolut ystad bästa hotell!
@Maria Recenserades: 11 november 2021
Läs mer
· Toppen läge med smidig incheckning med kod. jättefint allrum där man kan njuta i en soffa med medhavt vin. man har tillgång till kyl. snyggt inredda rum med känsla för det lilla extra! Sköna sängar!! Perfekt frukost! jättegott glutenfritt bröd!:) Otroligt trevlig personal/ägare. Fräscht och jättemysigt ställe, Kan varmt rekommenderas!
Enastående
Enastående
@Sussi Recenserades: 15 september 2021
Läs mer
· helt underbart litet hotell, fin inredning, mysigt sällskapsrum, underbar innergård där vi satt ute och åt en helt underbar frukost med nybakat bröd och hemma gjord müsli, fanns allt man kunde önska till frukost, trevlig värdinna, kommer att tänka på den här mysiga vistelsen många gånger när jag bakat bröd och äter müsli
Helt fantastiskt!!
Helt fantastiskt!!
@Camilla Recenserades: 31 augusti 2021
Läs mer
· Älskade detta stället! Allt var alldeles underbart. Finns inget att klaga på eller att önska till, det var helt perfekt. Läget är toppen, hur gullig utsidan på huset var ska vi inte prata om, insidan hade världens charm, den fantastiska utegården som var så vackert upplyst på kvällen att sitta i, rummet var njutbart i både utseende och av praktiska skäl, den hemmagjorda frukosten var så fin och personalen vill man ju bara krama om, vilka stjärnor. Så mysiga och charmiga! Längtar efter att komma tillbaks hit.
Underbart mysigt och pittoreskt boende!
Underbart mysigt och pittoreskt boende!
@Erik Recenserades: 3 augusti 2021
Läs mer
· Underbart mysigt och pittoreskt boende med en egen privat innergård där man kunde äta frukost. Väldigt personligt och vänligt bemötande från hotellvärden. Mycket centralt i Ystad med gångavstånd till alla restauranger. Toppbetyg
Utmärkt och över förväntan
Utmärkt och över förväntan
@Martina Recenserades: 24 juni 2021
Läs mer
· Detta boende rekommenderar vi varmt. Man blev väl omhändertagen vid frukost, hembakat surdegsbröd och massa goda tillbehör. Rummet var mysigt och lyxigt, sköna sängar. Väldigt bra service och välstädat och mysigt hotell. Vi stannar gärna längre nästa gång 🙂
Sååå himla mysigt litet ställe
Sååå himla mysigt litet ställe
@Christina Recenserades: 21 juni 2021
Läs mer
· Som sagt ett riktigt mysigt ställe med fantastiskt personal bra läge nära till allt värt sitt pris.
Så charmigt ställe!
Så charmigt ställe!
@Helena Recenserades: 16 juni 2021
Läs mer
· Fantastiskt ställe med mycket charm och trevlig personal. Extra plus för frukosten där både bröd, bullar, fröknäcke samt müsli är hembakat.
Fantastiskt
Fantastiskt
@Ewa Recenserades: 16 juni 2021
Läs mer
· Charmigt Hotel och mycket trevlig personal! En välfylld frukost buffé med Corona anpassade restriktioner Kan verkligen rekommenderas Ewa
Till Bäckagården återvänder vi gärna!
Till Bäckagården återvänder vi gärna!
@Gunilla Recenserades: 25 maj 2021
Läs mer
· Åh, så härligt att få komma till Bäckagården! Vi blev verkligen mottagna och omhändertagna på ett fantastiskt sätt. Själva huset och den lilla innerträdgården bjöd på en underbar miljö. Allt var genomtänkt och välordnat in i minsta detalj. Rummet var så mysigt och vi sov gott i sköna sängar. Trappan upp till andra våningen är lite brant så nästa gång väljer vi om möjligt att bo på bottenvåningen. Men visst gick det bra! Vi erbjöds hjälp med allt. Rummen är personligt inredda med trevliga detaljer och härliga genomgående färger. Frukosten lämnade inget övrigt att önska. Superb! Mysig miljö! Coronaanpassad! Värdinnan gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Det hade vi också. Hit vill vi gärna återvända - så snart som möjligt!
Urcharmigt boutiquehotell i centrala Ystad
Urcharmigt boutiquehotell i centrala Ystad
@Åsa Recenserades: 7 april 2021
Läs mer
· Det här boendet är unikt. Det var som att kliva in i någons hem. Älskade inredningen och färska snittblommor överallt till och med på rummet. Sängarna var otroligt sköna och lakanen så där lyxigt mjuka men ändå välmanglade. Barnsängen var en sovalkov med draperi som vår dotter älskade. Jag brukar störa mig på att man inte kan ställa sin necessär på badrummet utan att den blir blöt, men här hade de gjort hyllor på väggen för det. Så smart! Frukosten hade bla hembakade varma frallor och egengjord müsli. Väldigt hemtrevligt och lyxigt! Och allt kändes covidsäkrat och genomtänkt. Ägarna var supertrevliga. Hit vill vi komma tillbaka.Ogillade - Det enda vi inte gillade var att vi bara bokade en natt. Hade velat stanna längre! Så vi kommer tillbaka. (:
Enastående
Enastående
@Marina Recenserades: 5 april 2021
Läs mer
· Allt, mycket mysigt och stort lounge utrymme med sitt/ligg fåtöljer/soffor och bord! Tillgång för te/kaffe/juice/kakor/frukt/godis! Det var upplyst hela kvällen och natten, vilket ingav känsla av trygghet! Kylskåp och micro för gästerna.
Mysigt och omtänksam personal
Mysigt och omtänksam personal
@Sara Recenserades: 15 mars 2021
Läs mer
· Mycket bra boende och känslan är hemtrevlig och omtänksam! Att få tulpaner på sängbordet och ha tillgång till kyl och micro gav det lilla extra! Hemtrevligt inredda rum samt en matsal med tv hörna som kändes som man var på landet. Läget är perfekt mellan stationen och gågatan. Personalen är väldigt omtänksam och söt! Märktes att se älskade sitt jobb och gäster. Kan inte annat än rekommendera boendet och lär komma tillbaka!
Vi kände oss varmt välkomna och omhändertagna från första stund!
Vi kände oss varmt välkomna och omhändertagna från första stund!
@Sara Recenserades: 25 december 2020
Läs mer
· Vacker inredning och sköna sängar! Många små tecken på omsorg om gästerna, tex öronproppar och handsprit på rummet. De fina hygienprodukterna och lilla skålen med sötsaker uppskattades också!
Enastående
Enastående
@Victoria Recenserades: 6 oktober 2020
Läs mer
· Fantastiskt mysigt hotell. Om ni letar efter ett gemytligt personlig hotell med underbar personal och hembakade frallor och egengjord müsli är det här ni ska bo!
Fantastiskt ställe
Fantastiskt ställe
@Susanne Recenserades: 11 augusti 2020
Läs mer
· Allt! Fantastiskt fint både inne och på den mysiga innergården. Jättetrevliga värdinnor och god frukost. Vackert inredda rum och allt var helt enkelt toppen! · Det fanns inget vi inte tyckte om.
Enastående
Enastående
@Maria Recenserades: 15 september 2020
Läs mer
· Lika bra som förra gången,om inte bättre! Kanonmysigt ställe, jättemysiga rum och jättebra frukost! Tjejerna som äger Bäckagården är otroliga, fick tom uppvaktning på min födelsedag! Kan varmt rekommendera detta ställe om man skall till Ystad.
Charmigt och mysigt hotell
Charmigt och mysigt hotell
@Elizabet Recenserades: 10 september 2020
Läs mer
· Mysigt och fint inrett litet hotell. Bra med väl fungerande läslampor och flera krokar så man kunde hänga upp kläder mm. Mycket trevlig ägarinna Karin. God frukost med nybakt bröd som var ljuvliga.
Föregående
Nästa
Tripadvisor-Logo
Mysigt hotell
@ Katarina Nilsson skrev ett omdöme juni 2021
Läs mer
Alltid lika trevlig att komma tillbaka Personalen alltid lika trevliga och omhändertagande Nära till allt och super mysig innergård där man kan hänga om man så vill Ett kylskåp för gäster med frysfack det är kanon Vi valde ett rum med badkar det är så mysigt
Mysigt hotell!
@ Birgitta L skrev ett omdöme juni 2021
Läs mer
Mycket trevligt och familjärt hotell. Litet och mysigt. God frukost. Personalen är så mån om gästernas trivsel. Gillar den personliga touchen på allt. Perfekt vistelse! Kan verkligen rekommenderas. Bra bra bra bra två hundra tecken! /Birgitta
Bästa hotellet!
@HrJonsson skrev ett omdöme maj 2021
Läs mer
Vi bokade två nätter i maj. Det var ett strålande val! Jag kan inte tänka mig ett charmigare och mer personligt hotell än Bäckagården. Sköna sängar, stor omsorg om inredningen och en god frukost (inte överdådig men mycket god). Här kommer vi att boka igen ifall vi kommer till Ystad.
Underbart charmigt hotell
@ Johan V skrev ett omdöme mars 2021
Läs mer
Ett underbart litet charmigt hotell mitt i Ystad med härlig atmosfär. Man blir omhändertagen på ett fantastiskt sätt. Mysiga rum och en riktigt god frukost. Det är väldigt familjärt och hemtrevligt, det känns att de två ägarna är väldigt mån om gästerna. Så vill ni ha en mysig och härlig vistelse i Ystad så tveka inte att boka rum på detta hotell. Rekommenderas starkt!!!
Föregående
Nästa
hotel.com
Mysigt litet hotell
Mysigt litet hotell
@Helena, 1 natts affärsresa, 31 jan. 2022
Läs mer
Så mysigt och gulligt litet hotell! Ligger perfekt i centrala Ystad. Rekommenderas varmt
Bästa boende o bemötande!
Bästa boende o bemötande!
@Marita, 1 natts kompisresa, 5 dec. 2021
Läs mer
Brukar åka ner två gånger om året o är alltid lika nöjd med allt, frukost, rum, bemötande o service. Kan varmt rekommendera detta boende som ligger fem minuter från stationen o tre minuter in till centrum. Kan inte bli bättre👍
Ett boende man alltid vill återvända till!
Ett boende man alltid vill återvända till!
@Mikael, 1 natts resa, 12 nov. 2021
Läs mer
En liten pärla i centrala ystad, med den lilla extra mysfaktorn. Fungerar lika bra för den som bor i tjänsten och vill ha en ”hemmakänsla” eller för privatresenärerna som vill bo centralt och ombonat. Hembakat till frukost och alla de 7 rummen individuellt och personligt inredda. Väldigt vänlig och serviceminded personal som gärna gör det där lilla betydelsefulla extra för sina gäster.
Enastående
Enastående
@Lottie, 1 natts resa, 3 sep. 2021
Läs mer
Underbart litet hotel, centralt men ändå tyst. Sköna sängar och en god frukost
Enastående
Enastående
@Petra, 1 natts resa, 14 maj 2021
Läs mer
Med drygt 25 år inom resebranschen har jag bott på många hotell. Detta är en pärla! Så trevligt, ombonat och personligt. Perfekt läge. Finns inget att anmärka.?Kommer garanterat tillbaka!
Enastående
Enastående
@Elin, 1 natts resa, 9 apr. 2021
Läs mer
Jättemysigt hotell och jag som är vegan fick flera frukostalternativ att välja på! Kommer besöka igen!
Enastående
Enastående
@Göran, 1 natts resa, 8 okt. 2020
Läs mer
ett jättefint litet hotel centralt i Ystad med endast 7 rum. Inredningen är fin och tidsenlig med huset. Frukosten jättegod. Hit kommer vi gärna tillbaka.
Mysigt!
Mysigt!
@Bengt, 2 nätters resa, 15 sep. 2020
Läs mer
Mycket trevlig och mysig miljö och personlig service. För staden typisk byggnad, låg länga i pittoreska kvarter. Nära till allt.
Charm i massor
Charm i massor
@Magnus, 1 natts resa, 21 aug. 2020
Läs mer
Detta var ett av de gulligaste hotell vi någonsin bott på. Ett charmigt och personligt inrett rum med utsikt mot en lugn gata i centrala Ystad. Ett gemensamt större rum där det fanns möjlighet att ställa in något i ett kylskåp. Fräsch frukost och jättefin service. Vi kommer definitivt att boka här igen om vi återkommer till staden.
En pärla i Ystad
En pärla i Ystad
@Johan, 1 natts resa, 15 aug. 2020
Läs mer
En riktig pärla mitt i Ystads vackraste kvarter. Vi kommer att återvända!
Fantastiskt underbart hotell i Ystad
Fantastiskt underbart hotell i Ystad
@Sven, 2 nätters resa, 7 aug. 2020
Läs mer
Låg fantastiskt bra, väldigt nära all sevärdhet i Ystad. Det var promenad avstånd till allt. Underbart mysigt hotell. Frukosten var helt perfekt, nybakade varma bullar. Det mesta man kunde önska. Det hemtrevliga rummet var tillräckligt stort för oss två. Fanns vad man behövde, en riktigt trevlig liten trädgård med möjlighet att både äta och mysa i
Besök detta hotell!
Besök detta hotell!
@ Pernilla, 1 natts resa, 21 feb. 2020
Läs mer
Härligt hotell, Mysigt underbart Vackert rum, toppenservice, personligt, bra frukost...! 10/10 !!👌😁🤗
Enastående
Enastående
@ 1 natts resa, 7 maj 2019
Läs mer
Ett tillgängligt boende med nära till både centrum och stationen. Fint rum och mycket hemtrevligt frukost/allrum. God och varierad frukost med bland annat färskt bröd och hemmagjord müsli.
Föregående
Nästa
sv Swedish
X
Scroll to Top